Home / HEADER-NEWS / Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2015 (10/2/2014)

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2015 (10/2/2014)

Δημοσιεύτηκε: 1:32 πμ Φεβρουάριος 1st, 2015  


saferinternet

Την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, θα εορταστεί για 12η συνεχή χρονιά η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου εορτάστηκε για πρώτη φορά στις 6 Φεβρουαρίου 2004 σε 16 χώρες, υπό το συντονισμό του έργου SafeBorders και το πρόγραμμα Safer Internet της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2005 ανέλαβε τα ηνία το  Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης & Επαγρύπνησης INSAFE, και σήμερα ο αριθμός των χωρών έχει ξεπεράσει τις 100 παγκοσμίως!

Όπως κάθε χρόνο, η Δράση Ενημέρωσης Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, επίσημος διοργανωτής του εορτασμού στην Ελλάδα, σας προσκαλεί να δράσετε ως «Πρεσβευτές» και πολλαπλασιαστές της ημέρας αυτής, μεταδίδοντας το φετινό σύνθημά της:  «Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!», και διοργανώνοντας δικές σας εκδηλώσεις μέσα στο σχολείο σας, στο φορέα σας, στην τοπική σας κοινωνία.

Στόχος και των φετινών δραστηριοτήτων είναι να δράσετε όλοι εσείς από μόνοι σας ως προωθητές των μηνυμάτων μας και των στόχων του προγράμματος Safer Internet της Ε.Ε., δίχως την ανάγκη της δικής μας φυσικής παρουσίας ή της παρουσίας τρίτων, όντας έτσι πραγματικοί πρεσβευτές του έργου μας. Για να στηρίξουμε τις πρωτοβουλίες σας, σας παρέχουμε όλο το online υλικό του ιστοχώρου μας, που φέτος έχει εμπλουτιστεί με νέα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars). Επίσης, σας θυμίζουμε την πρωτότυπη τηλεοπτική μας εκστρατεία «Το Παντοπωλείο«.

Εάν θέλετε να γίνετε Πρεσβευτής μας και δεν έχετε ήδη λάβει σχετικό email,  μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση support AT sihellas DOT org και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε τα νέα για όλες τις κεντρικές εκδηλώσεις του φετινού εορτασμού!

saferinternet.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...