Home / Featured / Σεμινάριο – «Εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων» για συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ

Σεμινάριο – «Εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων» για συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ

Δημοσιεύτηκε: 7:32 μμ Ιανουάριος 26th, 2015  


eoppep

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ» για συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ.

 Το πανελλήνιο δίκτυο Global Education Network (GEN), διοργανώνει, σεμινάριο εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων, κατάλληλο για τη συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ για τους εκπαιδευτές ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις δεξιότητες για να διδάξουν αλλά και να πιστοποιηθούν ως εκπαιδευτές ενηλίκων.

Το σεμινάριο στοχεύει στο να προετοιμάσει όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στις εξετάσεις που θα διοργανώσει ο ΕΟΠΠΕΠ για την πιστοποίηση εκπαιδευτικής επάρκειας των Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης για την απόκτηση πιστοποίησης επιπέδου Β του πρώην ΕΚΕΠΙΣ.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει εργαστήριο βελτίωσης διδασκαλίας με την εκτέλεση πρακτικής άσκησης μικροδιδασκαλίας από κάθε εκπαιδευόμενο με παράλληλη συζήτηση για βελτίωση και ανατροφοδότηση από τον Εκπαιδευτή.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του GEN η οποία περιλαμβάνει δραστηριότητες βασισμένες στην τράπεζα θεμάτων και τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία πέρα από την δημιουργία και αξιολόγηση της μικροδιδασκαλίας τους από τους εκπαιδευτές εντός της αίθουσας, να εκτελέσουν απεριόριστο αριθμό τεστ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του GEN, με βάση τον κωδικό που θα τους δοθεί ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...