Home / HEADER-NEWS / ΙΕΠ – Απαντήσεις σε ερωτήματα για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δημιουργία μητρώου ειδικών επιστημόνων

ΙΕΠ – Απαντήσεις σε ερωτήματα για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δημιουργία μητρώου ειδικών επιστημόνων

Δημοσιεύτηκε: 3:08 μμ Ιανουάριος 14th, 2015  


iep

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τη δημιουργία μητρώου επιστημόνων

Σε πρόσκληση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής

Απαντήσεις επί των διευκρινιστικών ερωτήσεων που τέθηκαν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης με αρ. πρωτ. 15282 /30.12.2014 (ΑΔΑ:ΩΛΗΕΟΞΛΔ-5ΨΔ) με τίτλο «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για δημιουργικά μητρώου ειδικών επιστημόνων με έργο την επιλογή και εμπλουτισμό με εκπαιδευτικά μεταδεδομένα υπάρχοντος ψηφιακού περιεχομένου από συλλογές πολιτισμικών φορέων και υποβολής πρότασης προς σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου» έδωσε το ΙΕΠ.

Ερώτηση 1: «Στα επαγγελματικά προσόντα στη συμπλήρωση του πεδίου «έως» θέλει την τελική ημερομηνία, που δεν υπάρχει αφού είμαι εν ενεργεία δημόσιος υπάλληλος»

Απάντηση 1: «Επιλέγετε από το ημερολόγιο που εμφανίζεται την ημερομηνία που άνοιξε η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων 31/12/2014».

Ερώτηση 2: «Θέλετε να σκανάρω πτυχίο ή μεταπτυχιακό; Για την διδακτική εμπειρία 3 ετών απαιτείται βεβαίωση από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης όπου ανήκω ή αρκεί βεβαίωση του διευθυντή της σχολικής μονάδας στην οποία υπηρετώ;»

Απάντηση 2: «Ναι, πρέπει να επισυνάπτετε αρχεία σε μορφή pdf (μέγιστο μέγεθος 2 MB) που να αποδεικνύουν τα αντίστοιχα στοιχεία που εισάγετε στην αντίστοιχη ενότητα. Για την διδακτική εμπειρία 3 ετών απαιτείται βεβαίωση από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης».

Ερώτηση 3: «Πώς μπορώ να αποδείξω την εμπειρία μου στην ανάπτυξη/δημιουργία ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού;»

Απάντηση 3: «Η εμπειρία σας στην ανάπτυξη/δημιουργία ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού αποδεικνύεται με βεβαίωση του αρμοδίου φορέα, όπου περιγράφεται με σαφήνεια  (ποσοτική και ποιοτική) το έργο που σας έχει ανατεθεί και η χρονική του διάρκεια. Το αρχείο αυτό για να επισυναφθεί πρέπει να μετατραπεί σε μορφή pdf».

Ερώτηση 4: «Έχω αποκτήσει 2η ειδικότητα ΠΕ02 Φιλολόγων. Μπορώ να υποβάλλω αίτηση για εγγραφή στο ΜΗΤΡΩΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΑΔΕΔΟΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ;»

Απάντηση 4: «Αν έχετε αποδεδειγμένα την απαιτούμενη από την πρόσκληση διδακτική εμπειρία στην ειδικότητα ΠΕ02 Φιλολόγων, ναι μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση».

Ερώτηση 5: «Για τον «Διορισμό σε κλάδο» είναι δυνατόν να υποβληθεί έγγραφο που να πιστοποιεί τον διορισμό όπως π.χ. πρωτόκολλο ορκωμοσίας ή κάτι παρεμφερές;»

Απάντηση 5: «Μπορείτε να επισυνάψετε το ΦΕΚ διορισμού ή βεβαίωση υπηρεσιακών μεταβολών όπου θα φαίνεται η ημερομηνία διορισμού».

Ερώτηση 6: «Θα ήθελα να μου διευκρινίσετε αν επιτρέπεται η αίτηση αποκλειστικά και μόνο από διορισμένους στους κλάδους ΠΕ70, ΠΕ02, ΠΕ08, ΠΕ10, ΠΕ13, ΠΕ16, ή αν είναι δυνατό να συμπεριληφθεί και κάποιος διορισμένος σε άλλον κλάδο, αλλά με ειδίκευση, εργασιακή εμπειρία ή/και ερευνητική δραστηριότητα σε τομείς συναφείς με το έργο των μελών του υπό διαμόρφωση μητρώου».

Απάντηση 6: «Αφορά αποκλειστικά και μόνο διορισμένους στους κλάδους ΠΕ70, ΠΕ02, ΠΕ08, ΠΕ10, ΠΕ13, ΠΕ16»

Το news.gr  κάνει γνωστό ότι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα είναι ανοικτή, σύμφωνα με την πρόσκληση έως την Δευτέρα , 26. 01. 2015 και ώρα 24:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στη σχετική 

.

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...