Home / HEADER-NEWS / Ενέργειες που θα κάνει ο ΠΑΣΥΚΑΓΑ σχετικά με τις μετατάξεις

Ενέργειες που θα κάνει ο ΠΑΣΥΚΑΓΑ σχετικά με τις μετατάξεις

Δημοσιεύτηκε: 2:23 μμ Ιανουάριος 28th, 2015  


letter

Το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ. ενημερώνει τα μέλη του ότι θα επαναφέρει άμεσα στη νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας τα πάγια αιτήματά του για:

  •       δημοσιοποίηση των μορίων των συναδέλφων που μετατάχθηκαν στην πρωτοβάθμια, ώστε να υπάρξει επιτέλους πλήρης διαφάνεια στην όλη  διαδικασία.
  •       σαφή και ξεκάθαρη απάντηση σχετικά με τις εθελούσιες αιτήσεις  μετάταξης στην Πρωτοβάθμια που έχουν μείνει στις καλένδες.
  •       επαναπροσδιορισμό του νομικού πλαισίου που διέπει τις μετατάξεις.
  •       άμεση σύσταση οργανικών για τους νόμιμα μεταταχθέντες συναδέλφους.

Το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ.


 

Ένα σχόλιο

  1. Aπαιτείται άμεση άρση των παράνομων και ρουσφετολογικών μετατάξεων ειδικοτήτων κοινών Α/θμιας ΚΑΙ β/ΘΜΙΑς διότι όλα τα έκτακτα μέτρα που πήρε η απερχόμενη κυβέρνηση συνετέλεσαν στο να χαρακτηριστούν πλεονάζοντες εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων (πχ. γυμναστών) εκ των οποίων οι περισσότεροι κατειχαν οργανικές θέσεις. ΠΧ. στη Δράμα ήρθαν 2 γυμναστές που έχουν οργανικές και απαιτείται άμεσα να επιστρέψουν στις οργανικές τους Μετατράπηκαν οι μετατάξεις σε ρουσφετολογικές μεταθέσεις. Επιπλέον οι γυμναστές που ήρθαν να καλύψουν υπηρεσιακές ανάγκες είχαν κομματική ταυτότητα φιλική προς την προηγούμενη κυβέρνηση αφού πήγαιναν σε βουλευτικά γραφεία με πρωτεργάτη και συνεργό τους τον Λασκαρη!!!! Επίσης τα 2/3 αυτών που πήραν μετάταξη είχαν πάρα πολύ λίγα μόρια σε σχέση με όλους εμάς που ακολουθούμε υπηρεσιακές μεταβολές! Απαιτείται πρώτιστα οι έχοντες οργανικές ν γυρίσουν στις οργανικές τους διότι παραβαίνουν τον ν. 4172/2013 και οι υπολοιποι μιας και είναι στη διάθεση απαιτείται να μεταταγούν στα κατά τόπους ΠΥΣΠΕ ΠΟΥ ΑΝΗΚΑΝ ΟΡΓΑΝΙΚΑ Η ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!!το νόμιμο και ήθικο για ΚΟΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΒΛΕΠΕ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ-ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ-ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΕΔΙΚΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ. Και το πιο σωστό όλων είναι να γίνει ένας ενιαίος πίνακας Α/θμιας ΚΙΑ Β/ΘΜΙΑς ΜΕ ΚΟΙΝΉ ΜΟΡΙΟΔΌΤΗΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΕς ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥς πατρίκιους και πλειβείους επιτέλους το παραμυθι που εξυπηρετεί καθαρά άλλα συμφέροντα κι όχι αυτά του κλάδου των εκπαιδευτικών. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ.
    ευχαριστώ
    Γυμνάστρια της α/θμιας με 18 χρόνια υπηρεσίας!

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...