Home / HEADER-NEWS / Δείτε σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζετε, τι ισχύει για τους ετεροδημότες. Διευκολύνσεις άσκησης εκλογικού δικαιώματος

Δείτε σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζετε, τι ισχύει για τους ετεροδημότες. Διευκολύνσεις άσκησης εκλογικού δικαιώματος

Δημοσιεύτηκε: 7:32 μμ Ιανουάριος 12th, 2015  


pou-psifizo-stis-ekloges
ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ

Μάθετε σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζετε

Κοινοποιήθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών ο αριθμός των εκλογικών τμημάτων ανά εκλογική περιφέρεια και δήμο και ο αριθμός των εκλογέων σε κάθε εκλογικό τμήμα.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm, οι εκλογείς μπορούν να μάθουν τον κωδικό του εκλογικού διαμερίσματος, στο οποίο ψηφίζουν.
Σε ό,τι αφορά τους ετεροδημότες, σημειώνεται ότι σύμφωνα µε τα προβλεπόμενα στην εκλογική νομοθεσία (π.δ. 26/2012, αρθ. 96), δεν θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι εκλογείς για τους οποίους δεν…..

συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός 40 εκλογέων, στην εκλογική περιφέρεια που ανήκουν.

Δηλαδή οι εκλογείς αυτοί, θα ψηφίσουν στον τόπο εγγραφής/καταγωγής τους. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm οι εκλογείς μπορούν να πληροφορηθούν εάν θα ψηφίσουν σαν ετεροδημότες.
Από το συνδυασμό των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 106 του Π.Δ. 26/2012 και της παρ. 1 του άρθρου 50 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007) προκύπτει ότι, στους τακτικούς υπαλλήλους του δημοσίου, των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, χορηγείται ειδική άδεια απουσίας για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Ο χρόνος της άδειας αυτής δεν συνυπολογίζεται στο χρόνο της κανονικής άδειας που δικαιούνται οι υπάλληλοι αυτοί, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

Ειδικότερα, για τη μετάβαση στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος θα χορηγηθεί ειδική άδεια ως εξής:……
1. Για τους υπαλλήλους για τους οποίους δεν εφαρμόζεται πενθήμερη εβδομάδα εργασίας:
α. Όσοι μετακινηθούν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση 100 – 200 χιλιομέτρων θα λάβουν άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.
β. Όσοι μετακινηθούν σε απόσταση 201 – 400 χιλιομέτρων θα λάβουν άδεια δύο (2) εργασίμων ημερών.
γ. Όσοι μετακινηθούν σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και πάνω θα λάβουν άδεια τριών (3) εργασίμων ημερών, εφόσον κινηθούν εξ ολοκλήρου οδικώς, με βάση την υπεύθυνη δήλωσή τους.
δ. Όσοι μετακινηθούν σε νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που θα λάβουν θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο η άδεια αυτή να υπερβαίνει τις τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.
2. Για τους υπαλλήλους για τους οποίους εφαρμόζεται πενθήμερη εβδομάδα εργασίας:
α. Όσοι μετακινηθούν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος σε απόσταση 200 – 400 χιλιομέτρων θα λάβουν άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.
β. Όσοι μετακινηθούν σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και πάνω θα λάβουν άδεια δύο (2) εργασίμων ημερών, εφόσον κινηθούν εξ ολοκλήρου οδικώς, με βάση την υπεύθυνη δήλωσή τους.
γ. Όσοι μετακινηθούν σε νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών αδείας που θα λάβουν θα εξετάζεται κατά περίπτωση, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο η άδεια αυτή να υπερβαίνει τις τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.
3. Με την ίδια διαδικασία και προϋποθέσεις είναι δυνατό να χορηγείται ειδική άδεια απουσίας με αποδοχές στο προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου του δημοσίου, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και στο προσωπικό των υπόλοιπων νομικών προσώπων του δημοσίου τομέα οποιασδήποτε κατηγορίας, κλάδου και σχέσης εργασίας.
4. Με βάση λοιπόν τις προαναφερθείσες διατάξεις, σας παρακαλούμε να δώσετε στις υπηρεσίες σας, στα εποπτευόμενα από εσάς νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, οργανισμούς και επιχειρήσεις του δημοσίου γενικά τομέα, τις αναγκαίες οδηγίες και εντολές, ώστε να διευκολυνθεί το προσωπικό τους για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, η οποία άλλωστε είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 51 παρ. 5 του Συντάγματος και του άρθρου 6 παρ. 2 της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών (Π.Δ. 26/2012).
5. Παρακαλούνται, επίσης, τα Υπουργεία και οι λοιποί φορείς που έχουν υπηρεσίες στο εξωτερικό να δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες για τη διευκόλυνση των υπαλλήλων που ψηφίζουν στην Ελλάδα και επιθυμούν να έλθουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, με τη χορήγηση ειδικής άδειας απουσίας που να καλύπτει τον απολύτως αναγκαίο χρόνο για τη μετάβασή τους στον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος και την επιστροφή τους στην υπηρεσία τους.
Οι υπάλληλοι που θα κάνουν χρήση της εν λόγω ειδικής εκλογικής άδειας υποχρεούνται όπως προσκομίσουν στην οικεία υπηρεσία Διοικητικού – Προσωπικού του φορέα όπου υπηρετούν, βεβαίωση αρμοδίου οργάνου, από την οποία θα προκύπτει ρητώς η συμμετοχή τους στις εκλογές.
6. Οι Διευθύνσεις Διοικητικού των Υπουργείων, ως και οι λοιποί φορείς, παρακαλούνται να κοινοποιήσουν άμεσα την εγκύκλιο αυτή στα εποπτευόμενα νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου. Επίσης, οι Διευθύνσεις Διοικητικού των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων παρακαλούνται να κοινοποιήσουν άμεσα την εγκύκλιο αυτή σε όλους τους Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού και τα λοιπά νομικά πρόσωπα που εποπτεύουν.
7. Τέλος, παρακαλείται το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, για την έκδοση των απαιτούμενων οδηγιών, αναφορικά με το προσωπικό των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 106 παρ. 4 του Π.Δ. 26/2012.
8. Σε υπηρεσίες στις οποίες λόγω της αποστολής και λειτουργίας τους θα υπάρξουν τυχόν ιδιαίτερες δυσχέρειες στην εξυπηρέτηση επειγουσών αναγκών του κοινωνικού συνόλου (π.χ. νοσηλευτικά ιδρύματα, λιμένες, τελωνειακοί σταθμοί κλπ) η χρήση της ευχέρειας αυτής θα πρέπει να γίνεται με απόλυτη φειδώ , όσον αφορά τον αριθμό των ημερών άδειας .

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ypdvmth thumb other250 0Θέμα: Κλειστά στις 23 και στις 26 Ιανουαρίου τα σχολεία λόγω της διενέργειας Βουλευτικών Εκλογών

Κλειστά θα παραμείνουν, λόγω της διενέργειας βουλευτικών εκλογών στις 25 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία της χώρας.
Συγκεκριμένα, για όσες σχολικές μονάδες έχουν οριστεί ως καταστήματα ψηφοφορίας οι διευθυντές τους καλούνται να παραδώσουν το πρωί της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου 2015 τις σχολικές αίθουσες στις κατά τόπους δημοτικές αρχές ώστε να γίνει έγκαιρα η διαμόρφωσή των αιθουσών και των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν στις βουλευτικές εκλογές.
Αυτό ορίζει απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, η οποία απεστάλη σε όλες τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ώστε να ενημερώσουν τα σχολεία της αρμοδιότητάς τους.
Με την ίδια απόφαση ορίζεται ότι οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων που τυχόν διαθέτουν τεχνικά μέσα διευκόλυνσης ατόμων με αναπηρίες (ράμπες κ.λπ) να φροντίσουν ώστε να βρίσκονται στη διάθεση τους για να εξασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβασή τους στις αίθουσες ψηφοφορίας.

……………………………………………………………………

Μια εργάσιμη μέρα πριν και μια μέρα μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου τα σχολεία θα είναι κλειστά (23/1-26/1) λόγω του καθορισμού τους ως εκλογικά τμήματα.

Τι ισχύει για τις άδειες των εκπαιδευτικών

  1. Όσοι εκπαιδευτικοί μετακινούνται σε απόσταση 200-400 χιλιομέτρων λαμβάνουν άδεια μιας (1) εργάσιμης ημέρας.
  2.  Όσοι μετακινούνται σε απόσταση 401 χιλιομέτρων και πάνω λαμβάνουν άδεια δύο (2) εργασίμων ημερών, εφόσον κινούνται εξ ολοκλήρου οδικώς με βάση την υπεύθυνη δήλωσή τους.
  3. Όσοι μετακινούνται σε νησιά ή από νησιά, για τα οποία δεν υπάρχει οδική πρόσβαση, ο αριθμός των ημερών άδειας που λαμβάνουν, εξετάζεται κατά περίπτωση από τον αρμόδιο Διευθυντή της Εκπαίδευσης, ανάλογα με την απόσταση και τις ειδικές συνθήκες μετακίνησης, χωρίς ωστόσο στις περιπτώσεις αυτές, η άδεια να ξεπερνά τις τρεις (3) εργάσιμες ημέρες.

Για τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες, οι οποίες ορίζονται εκλογικά τμήματα και παραμένουν κλειστές την Παρασκευή και τη Δευτέρα, οι ημέρες αυτές θεωρούνται ως μέρος της άδειας. Επομένως, στους εκπαιδευτικούς που εμπίπτουν στην περίπτωση 3, είναι δυνατό να χορηγείται μόνο μία (1) μέρα άδεια, είτε την Πέμπτη πριν από τις εκλογές, είτε την Τρίτη μετά τις εκλογές.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπαίνουν εφορευτική επιτροπή στις εκλογές

Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 59 του Π.Δ. 26/2012:

  1. «Δημόσιοι και δημοτικοί υπάλληλοι ή έμμισθοι υπάλληλοι δημοτικών νομικών προσώπων και ιδρυμάτων και όσοι μ’ αυτές τις ιδιότητες υπηρέτησαν την τελευταία τριετία προ της εκλογής, δεν μπορούν να κληρωθούν ή διοριστούν μέλη εφορευτικών επιτροπών και αν τυχόν κληρωθούν ή διοριστούν δεν μπορούν να λάβουν μέρος στη συγκρότηση των επιτροπών. Το κώλυμα ισχύει και για τους αποστρατευθέντες αξιωματικούς, τα όργανα των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και γι’ αυτούς που διετέλεσαν δήμαρχοι κατά την τελευταία τριετία».

Επομένως στην περίπτωση που κάποιος μόνιμος υπάλληλος κληρωθεί οφείλει να προσκομίσει εγκαίρως στο οικείο πρωτοδικείο τη σχετική βεβαίωση από την υπηρεσία του, έτσι ώστε να αντικαταστεί.

……………………………………………………………………………

Έληξε η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής των κομμάτων στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσαν δηλώσεις 21 κόμματα, τέσσερις συνασπισμοί κομμάτων και ένας ανεξάρτητος.

Tο Α’ Τμήμα του Αρείου Πάγου μέσα στις επόμενες μέρες θα προβεί στον έλεγχο νομιμότητας και θα στην συνέχεια θα οριστικοποιηθούν τα κόμματα, οι συνασπισμοί κομμάτων, κ.λπ. που νομιμοποιούνται να συμμετέχουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Δηλώσεις συμμετοχής κατέθεσαν τα εξής 21 κόμματα:

1) Νέα Δημοκρατία (Αντ. Σαμαράς),
2) ΣΥΡΙΖΑ  – Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (Αλ. Τσίπρας),
3) ΠΑ.ΣΟ.Κ. –  Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (Ε. Βενιζέλος),
4) Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος),
5) Κ.Κ.Ε. – Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Δ. Κουτσούμπας),
6) Κόμμα Φιλελευθέρων ( Εμμ. Καλλιγιάννης),
7) Τελεία – Απόστολος Γκλέτσος (Απ. Γκλέτσος),
8) Ο.Κ.Δ.Ε. – Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος (3μελής διοικούσα επιτροπή),
9) Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (Γ. Παπανδρέου),
10) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.) (Μ. Τζαλαζίδης).
11) Κ.Ε.Α.Ν. – Κίνημα Εθνικής Αντίστασης (Ιππ. Σαββούρας).
12) ΕΕΚ -Τροτσκιστές – Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (Σαμπετάι Μάτσας),
13) Εθνική Ελπίδα (Γεώργ. Παπαδόπουλος),
14) ΛΑ.Ο.Σ. –  Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (Γ. Καρατζαφέρης),
15) Ένωση Κεντρώων (Βασ. Λεβέντης),
16) ΕΛΚΣΙ- Ελληνικό Λευκό Κίνημα Σημερινής Ιδεολογίας (Ελ. Δανιηλίδης),
17) Ε.Δ.Ε.Μ. – Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (3μελής διοικούσα επιτροπή),
18) «ΡΟΜΑ»- Ριζοσπαστικό Ορθόδοξο Μέτωπο Αλληλεγγύης (‘Αγγ. Λιακόπουλος),
19) Ελληνικό Κίνημα ‘Αμεσης Δημοκρατίας ( Γ. Κόκκας),
20) Το Ποτάμι (Στ. Θεοδωράκης) και
21) ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ -Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση (Κων. Παπανικόλας).

Παράληλά, οι τέσσερεις συνασπισμοί κομμάτων  που κατέθεσαν δηλώσεις είναι:

1) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή  (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) – Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής Κουμμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας και Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση—ΜΑΡΣ (κεντρική συντονιστική επιτροπή) και 3μελής διοικούσα επιτροπή),
2) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Μαρξιστικό-Λενινιστικό) – Μ.Λ. ΚΚΕ-  Εκλογική Συνεργασία  (4μελής διευθύνουσα επιτροπή),
3) Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά (Ν. Χρυσόγελος και Φωτ. Κουβέλης),
4) Ανεξάρτητοι Έλληνες Εθνικής Πατριωτική Συμμαχία, Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, Λευκό, Πυρίκαυστος  Ελλάδα, Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, Ανεξάρτητοι Έλληνες (Πάν. Καμμένος).

Ακόμη, δήλωση συμμετοχής κατέθεσε και ο Συνδυασμός Ανεξάρτητων Υποψηφίων «Αξιοπρέπεια» (Δ. Κλαπάκης).

Τέλος, ο  κ. Καμμένος αρχικά είχε καταθέσει δήλωση συμμετοχής ως κόμμα (Ανεξάρτητοι Έλληνες), όμως στη συνέχεια κατέθεσε ανάκληση της αρχικής δήλωσης του και ακολούθησε νέα κατάθεση δήλωσης συμμετοχής ως συνασπισμός κομμάτων.

………………………………………………………………………………………..

Ο αριθμός των βουλευτών για όλη την επικράτεια ορίζεται σε τριακόσιους (300). Από αυτούς οι διακόσιοι ογδόντα οκτώ (288) εκλέγονται στις εκλογικές περιφέρειες στις οποίες οι αντίστοιχες βουλευτικές έδρες κατανέμονται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα. Οι υπόλοιποι δώδεκα (12) εκλέγονται ενιαία σε ολόκληρη την επικράτεια.
Ο αριθμός των βουλευτικών εδρών κάθε εκλογικής περιφέρειας για τις γενικές βουλευτικές εκλογές με βάση τα δημοσιευθέντα αποτελέσματα του νόμιμου πληθυσμού (δημοτών) της από 10 έως 24 Μαΐου 2011 γενικής απογραφής, ορίζεται ως εξής:

 Α/Α   ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΕΔΡΩΝ
1 Α΄ ΑΘΗΝΩΝ    467.108 14 
2 Β΄ ΑΘΗΝΩΝ 1.511.739 44 
3 ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ    499.627 15 
4 Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ    192.841  6 
5 Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ     272.682   8 
6 ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ     252.004   7 
7 ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ       95.561   3 
8 ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ     105.448   3 
9 ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΗΣ      86.417   3 
10 ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ    291.461   8 
11 ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ   115.765  3
12 ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ    41.294  1
13 ΝΟΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ  108.578  3
14 ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  167.152  5
15 ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ  146.376  4
16 ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ   210.957   6
17 ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ    30.790  1
18 ΝΟΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ    38.641  1
19 ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ   182.456   5
20 ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ  144.494  4
21 ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  279.833  8
22 ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ    51.156  2
23 Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  565.162 16
24 Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  313.032  9
25 ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  171.315  5
26 ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ  139.213  4
27 ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ  142.201  4
28 ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ    51.481  2
29 ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  101.113  3
30 ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ    41.365  1
31 ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ    98.906  3
 32 ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ    160.321  5
 33 ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ   140.710  4
 34 ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ   124.109  4
 35  ΝΟΜΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ    93.462  3
 36 ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ    275.921  8
 37 ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ      72.198  2
 38 ΝΟΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ    101.786  3
 39 ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΟΣ       26.796  1
 40 ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ     189.658  6
 41 ΝΟΜΟΥ  ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ    175.587  5
 42 ΝΟΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ     110.885  3
 43 ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΗΣ    151.747  4
 44  ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ    129.999  4
 45 ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ       65.867  2
 46 ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ       79.778  2
 47 ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ    108.555  3
 48 ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ      42.380  1
 49 ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ     214.376  6
 50  ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ    150.938  4
 51 ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ      165.062  5
 52 ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ        56.374  2
 53 ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ       44.959  1
 54 ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ       108.714  3
 55 ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ      142.470  4
 56  ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ        53.004  2
 ΣΥΝΟΛΟ    9.901.824  288 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...