Home / Featured / Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών που απομένουν και την τροπολογία για τους αναπληρωτές

Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών που απομένουν και την τροπολογία για τους αναπληρωτές

Δημοσιεύτηκε: 1:50 μμ Δεκέμβριος 24th, 2014  


ypourgeio

Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών τα νεότερα που υπάρχουν είναι τα εξής:

Υπάρχουν ακόμη λίγες πιστώσεις κρατικού προυπολογισμού ,καθώς και οι 800 από το ΕΣΠΑ για την Ειδική Αγωγή που είναι ακόμη στο γραφείο του κ.Μητσοτάκη.

Όπως με ενημέρωσε η Γενική Δντρια του υπουργείου έχουν τα κενά από όλες τις Δνσεις ΠΕ επικαιροποιημένα και πιθανόν να γίνουν κάποιες προσλήψεις τις επόμενες μέρες.

Αυτό που επισήμανα στον κ.Χρηστάκη, Δντή του γραφείου του κ.Λοβέρδου, είναι πως οι προσλήψεις αυτές πρέπει να γίνουν ως τις 29 του Δεκέμβρη γιατί μετά-εφόσον προκηρυχθούν εκλογές θα είναι πολύ δύσκολο να γίνουν ,γιατί απαιτείται ειδική άδεια της διακομματικής επιτροπής.

Είπε πως θα το συζητήσουν σήμερα το θέμα και θα αποφασίσουν.

Αναμένουμε…

Αν υπάρξει κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω.

…………………………………………………………………………………………….

Με αφορμή ερωτήματά σας ,σχετικά με τη νέα ρύθμιση για τη σύνταξη των πινάκων αναπληρωτών με βάση το βαθμό πτυχίου ,σας ενημερώνω για τα εξής:

1.Η παράγραφος 4 του άρθρου9 του Ν 3848/10,προβλέπει αυτά που αναφέρονται στο παρακάτω κείμενο.Στο τέλος αυτής της παραγράφου προστίθεται η νέα ρύθμιση που αναφέρεται στο βαθμό πτυχίου και αφορά όλους τους πίνακες .

Συγκεκριμένα:
α) Στους πίνακες με προυπηρεσία όσοι έχουν ακριβώς τα ίδια μόρια και πήραν πτυχίο την ΙΔΙΑ εξεταστική περίοδο,προτάσσεται αυτός που έχει τον μεγαλύτερο βαθμό πτυχίο.

β)Οι πίνακες μηδενικής προυπηρεσίας,για όσους πήραν πτυχίο την ίδια εξεταστική περίοδο,συντάσσονται με βάση το βαθμό του πτυχίου.

Παράδειγμα 1: Αν κάποιος πήρε πτυχίο τον Ιούνιο με βαθμό 8 κι έχει 10 μόρια και κάποιος άλλος αρχές Ιουλίου με βαθμό 8,2 κι έχει κι αυτός 10 μόρια,προηγείται πλέον αυτός που έχει βαθμό 8,2 επειδή είναι στην ίδια εξεταστική.
Παράδειγμα 2 :Αν κάποιος πήρε πτυχίο τον Ιούνιο με 8 και κάποιος άλλος τον Σεπτέμβρη με 9 κι έχουν και οι δυο 10 μόρια,προηγείται ο απόφοιτος του Ιουνίου γιατί είναι σε προγενέστερη εξεταστική περίοδο.

https://www.facebook.com/mpratis.d/timeline


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...