Home / HEADER-NEWS / Ο Μητσοτάκης επαναφέρει την 3ετή ισχύ πιστοποιητικών πληροφορικής και η Ντόρα έκανε τα εγκαίνια σε θυγατρική της ECDL στην Κίνα

Ο Μητσοτάκης επαναφέρει την 3ετή ισχύ πιστοποιητικών πληροφορικής και η Ντόρα έκανε τα εγκαίνια σε θυγατρική της ECDL στην Κίνα

Δημοσιεύτηκε: 2:07 μμ Δεκέμβριος 21st, 2014  


mitsotakis

Ποιος είπε ό,τι η πολιτική δεν έχει συνέχεια…

Σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης επαναφέρει την τριετή ισχύ των πιστοποιητικών πληροφορικής την οποία είχε καταργήσει ο Υπ. Παιδείας (αλήθεια τι θα ψηφίσει;)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΕΔΩ

Στις 11/5/2007 η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε τα εγκαίνια της ICDL CHINA στην Κίνα (θυγατρικής της ECDL στην Ελλάδα).

Τα επίσημα εγκαίνια της ICDL China (International Computer Driving Licence), θυγατρικής εταιρείας της ECDL Ελλάς (European Computer Driving Licence Hellas), πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Μαΐου, στο Πεκίνο, από την Υπουργό Εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία επισκέφτηκε την Κίνα για τις εκδηλώσεις εορτασμού των 35 χρόνων διμερών διπλωματικών σχέσεων.

«…Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι ξανά στην Κίνα και παρευρίσκομαι σε αυτή την Τελετή Εγκαινίων. Στην Κίνα η  ECDL θα πιστοποιήσει τους 500.000 εθελοντές των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν στο Πεκίνο το 2008. Τους δίνεται κίνητρο, τους δίνεται ένα ισχυρό πιστοποιητικό το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο μέλλον. Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έχει θέσει υπό την αιγίδα του την πρωτοβουλία αυτή. Είναι πολύ σημαντική γιατί φέρνει την Ελλάδα και την Κίνα ακόμα πιο κοντά. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία.»

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

ΠΗΓΗ του ενδιαφέροντος άρθρου που δείχνει την συνέχεια της πολιτικής της οικογενείας Μητσοτάκη το…

https://www.ictplus.gr/

Έρευνα www.xenesglosses.eu

 

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...