Home / Featured / Ο αριθμός των μόνιμων διορισμών του ΥΠΑΙΘ για το 2015

Ο αριθμός των μόνιμων διορισμών του ΥΠΑΙΘ για το 2015

Δημοσιεύτηκε: 1:49 μμ Δεκέμβριος 1st, 2014  


ypourgeio

Περίπου 800 διορισμοί αναμένεται να εγκριθούν το 2015 για το υπουργείο Παιδείας, αριθμός που ενδέχεται να αυξηθεί ελαφρά στην περίπτωση που μείνουν αδιάθετες πιστώσεις από προηγούμενα έτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, ο αριθμός των προσλήψεων αναμένεται να κινηθεί και το 2015 στα επίπεδα του 2014.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 800 προσλήψεις αφορούν τόσο τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας όσο και τους διοικητικούς υπαλλήλους και τις προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Το προηγούμενο έτος από τις περίπου 800 θέσεις δόθηκαν για προσλήψεις εκπαιδευτικών 212 αριθμός που δεν αποκλείεται να δοθεί και φέτος δεδομένου ότι τα ΑΕΙ και ΤΕΙ πιέζουν για προσλήψεις .

Φυσικά αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας ο μικρός αριθμός προσλήψεων δημιουργεί ερωτηματικά κατά πόσο είναι εφικτό στην παρούσα φάση να διενεργηθεί διαγωνισμός ΑΣΕΠ αφού και ο υπουργός Παιδείας έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε διαγωνισμό σε περίπτωση που ο αριθμός των θέσεων θα είναι μικρός, εκτός αν αποφασίσει να προχωρήσει σε διαγωνισμό ανεξαρτήτως αριθμού  θέσεων για να αλλάξει το σύστημα πρόσληψης τόσο των αναπληρωτών όσο και των μόνιμων εκπαιδευτικών.

Καλόγηρος Βασίλειος

NEWS.GR


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...