Home / HEADER-NEWS / Τι είπε ο Α. Λοβέρδος για προσλήψεις και την βιομηχανία με «αθλητές» του χόκει

Τι είπε ο Α. Λοβέρδος για προσλήψεις και την βιομηχανία με «αθλητές» του χόκει

Δημοσιεύτηκε: 9:15 μμ Νοέμβριος 28th, 2014  


LOVERDOS

Για το διορισμό αναπληρωτών εκπαιδευτικών:

             «Υπέγραψε σήμερα το πρωί ο κ. Σταϊκούρας τον διορισμό 1.000 αναπληρωτών καθηγητών και δασκάλων για να μας καλύψει τα κενά. Αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα για μας. Το πρωί υπεγράφησαν αυτά. Φεύγει από πάνω μας ένα βάρος πολλών κιλών, γιατί είχαμε κενά, το είχαμε πει από την αρχή ότι θα έχουμε αυτά τα κενά και οι 1.000 αυτοί μαζί με τους 800, που επίσης ανακοινώνω, καθηγητές και δασκάλους για την ειδική αγωγή μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, πάμε για 1.800 άτομα. Λύνουμε το πρόβλημά μας κυρία Παπαδάκου σε ότι αφορά την επάρκεια».

Για τη βιομηχανία με αθλητές στην Αργολίδα:

           « Δεν το ξέρω κυρία Παπαδάκου. Δεν το ξέρω καθόλου. Ξέρω ότι έγινε η νομοθεσία επί κ. Αρβανιτοπούλου πριν δυο χρόνια νομίζω. Ξέρω ότι άνοιξε τώρα ο κ. Ανδριανός μια συζήτηση γι’ αυτά και χθες που μιλήσαμε στη Βουλή με τον κ. Αρβανιτόπουλο είπαμε ότι πρέπει να του υπενθυμίσουμε του κ. Ανδριανού, ότι αυτά είναι θέματα Υπουργείου Παιδείας και όχι Υπουργείου Αθλητισμού.

           Νομίζω ότι ο κ. Ανδριανός σκέφτεται ορθολογικά, αλλά έχει γίνει μια παρέμβαση από το Υπουργείο Παιδείας επί προηγούμενης ηγεσίας και αυτό αφορά την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των μαθητών αθλητών, όπως λέτε» .

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...