Home / HEADER-NEWS / Συνάντηση 7μελούς αντιπροσωπείας μαθητών με Δερμετζόπουλο

Συνάντηση 7μελούς αντιπροσωπείας μαθητών με Δερμετζόπουλο

Δημοσιεύτηκε: 11:42 πμ Νοέμβριος 18th, 2014  


dictyo

Τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, αλλά και τις προτάσεις των μαθητών για το σχολείο και το εκπαιδευτικό σύστημα είχε την ευκαιρία να ακούσει από πρώτο χέρι ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.

Ο υφυπουργός, αρμόδιος για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποδέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο γραφείο του στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αντιπροσωπεία μαθητών από σχολεία της Αττικής.

Οι επτά μαθητές που επισκέφθηκαν τον υφυπουργό φοιτούν στην Α’ και Β’ τάξη του Λυκείου σε γενικά λύκεια και ΕΠΑΛ.

Ο κ. Δερμεντζόπουλος κατέγραψε τα αιτήματά των μαθητών για τη λειτουργία των σχολείων και άκουσε τους γενικότερους προβληματισμούς τους για τον τρόπο λειτουργίας του εκπαιδευτικού συστήματος.

Η συζήτηση που διήρκεσε για περισσότερο από μισή ώρα πραγματοποιήθηκε σε πάρα πολύ καλό κλίμα και στη συνέχεια ο υφυπουργός Παιδείας απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών για τον τρόπο λειτουργίας του εκπαιδευτικού συστήματος, την Τράπεζα Θεμάτων, το νέο εξεταστικό σύστημα στο οποίο πολλοί από τους παριστάμενους μαθητές θα διαγωνιστούν την επόμενη σχολική χρονιά, όταν και θα φοιτήσουν στη Γ’ Λυκείου, αλλά και τις δράσεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη μείωση της ύλης στο Λύκειο.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...