Home / HEADER-NEWS / Μεγάλη προσέλευση στην επιμορφωτική συνάντηση εκπαιδευτικών Αγγλικής α/θμιας Μαγνησίας

Μεγάλη προσέλευση στην επιμορφωτική συνάντηση εκπαιδευτικών Αγγλικής α/θμιας Μαγνησίας

Δημοσιεύτηκε: 10:16 μμ Νοέμβριος 18th, 2014  


14_11_2014_4giot

Παρά την ασταμάτητη βροχή, η ημερίδα των εκπαιδευτικών ΠΕ06 (Αγγλικής γλώσσας) της α/θμιας εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας που διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος ΠΕ06 κα Παπαϊωάννου Βασιλική την Παρασκευή 14.11.2014 είχε μεγάλη προσέλευση και αξιόλογους ομιλητές.

Η κυρία Παπαϊωάννου άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους συναδέλφους όλου του νομού Μαγνησίας και μίλησε στους εκπαιδευτικούς αγγλικής γλώσσας για επιτυχημένα σχέδια διδασκαλίας και εναλλακτική αξιολόγηση μαθητών που λαμβάνει υπόψη  τις ιδιαίτερες ανάγκες τους, τις δυνατότητές τους, τις δεξιότητές τους, την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά τους.

Ο κύριος Λίνος Βίγκλας, εκπαιδευτικός ΠΕ06 (αγγλικής), εκπαιδευτής ενηλίκων και διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας μίλησε στους εκπαιδευτικούς για τη συμβολή του στο Φωτόδεντρο με θέμα: «Ψηφιακός εμπλουτισμός των σχολικών βιβλίων αγγλικής – «Φωτόδενδρο»: Το ψηφιακό αποθετήριο για τα μαθησιακά αντικείμενα».

Η κυρία Θωμαή Αλεξίου, λέκτορας του τμήματος Θεωρητικής και Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας του ΑΠΘ και συγγραφέας του βιβλίου «Magic Book» της γ΄ δημοτικού απάντησε σε ερωτήσεις των εκπαιδευτικών σχετικά με το βιβλίο και πρότεινε ευχάριστους και εποικοδομητικούς τρόπους διδασκαλίας του για τους μικρούς μαθητές.

Η κυρία Κουφοπούλου Παναγιώτα, εκπαιδευτικός ΠΕ06 (αγγλικής) και ψυχολόγος μίλησε στους εκπαιδευτικούς για το πώς θα ενσωματώνουν παιχνίδια στα πλαίσια της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας μέσα στις τάξεις τους. Στο τέλος της ημερίδας οι εκπαιδευτικοί έθεσαν ερωτήματα στους ομιλητές και ακολούθησε συζήτηση.

Ο καφές στο διάλειμμα ήταν ευγενική χορηγία του MIKEL!

14_11_2014_3thomai 14_11_2014_2 14_11_2014_1

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...