Home / HEADER-NEWS / Ο Ανδρέας Λοβέρδος απέλυσε τον υπουργό Παιδείας

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απέλυσε τον υπουργό Παιδείας

Δημοσιεύτηκε: 5:50 μμ Οκτώβριος 30th, 2014  


lol

Του Ειδικού Συνεργάτη

Την απόλυση του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου διέταξε ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά και το σημερινό περιστατικό όπου ο υπουργός Παιδείας έστησε τον Ανδρέα Λοβέρδο στο ραντεβού του.

Εδώ και εβδομάδες ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε αναπτύξει παράξενη συμπεριφορά και αρνείτο να συνεργαστεί με τον υπουργό Παιδείας παρά τις κατ’ επανάληψη οχλήσεις και προειδοποιήσεις του τελευταίου.

Μετά την αβλεψία της 28ης Οκτωβρίου όπου ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν ενημέρωσε τον Ανδρέα Λοβέρδο πως ο Ανδρέας Λοβέρδος έπρεπε να παραστεί στη δοξολογία για την εθνική επέτειο, ο Ανδρέας Λοβέρδος τον κάλεσε τρεις φορές στο προσωπικό κινητό για να τονίσει στον υπουργό Παιδείας πως ο υπουργός Παιδείας δεν θα ανεχθεί άλλα καμώματα και πως αυτή είναι η τελευταία φορά που ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέχεται τα καπρίτσια του Ανδρέα Λοβέρδου και για τον λόγο αυτό η Ε.Δ.Ε. που διετάχθη θα αποδώσει ευθύνες σε όποιον Λοβέρδο και αν βρίσκονται.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υποσχέθηκε πως θα είναι προσεκτικότερος από τούδε και στο εξής, ωστόσο σήμερα το πρωί δεν πήγε εγκαίρως στη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Παιδείας και ο τελευταίος εξέδωσε μια λακωνική ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως ο Ανδρέας Λοβέρδος έθεσε εαυτόν εκτός Ανδρέα Λοβέρδου.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών βρίσκονται όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς στο ναδίρ και σύμβουλοι του Ανδρέα Λοβέρδου δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Ανδρέας Λοβέρδος να θέσει βέτο προκειμένου ο Ανδρέας Λοβέρδος να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Πηγή: theblob.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...