Home / HEADER-NEWS / Επέμβαση στα μάτια έκανε στο Ηράκλειο ο κ. Λοβέρδος

Επέμβαση στα μάτια έκανε στο Ηράκλειο ο κ. Λοβέρδος

Δημοσιεύτηκε: 5:54 μμ Οκτώβριος 30th, 2014  


enxirisistamatiaekaneoloverdos

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ηρακλειώτικης εφημερίδας «ΠΑΤΡΙΣ» στο Ηράκλειο βρέθηκε χθες υπό άκρα μυστικότητα ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση laser στο ΒΕΜΜΟ από τον καθηγητή Οφθαλμολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Γιάννη Παλλήκαρη.

Ο υπουργός έκανε επέμβαση προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα υπερμετρωπίας που είχε, το οποίο του προκαλούσε μειωμένη κοντινή αλλά και η μακρινή όραση. Όλα πήγαν εξαιρετικά καλά και στο εξής ο κ. Λοβέρδος θα μπορεί να βλέπει και να διαβάζει χωρίς να χρειάζεται γυαλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός έκανε τον απαραίτητο προεγχειρητικό έλεγχο πριν περίπου 1 εβδομάδα στην Αθήνα και χθες πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού του στο ΒΕΜΜΟ για να τον εγχειρήσει ο κ.Παλλήκαρης με τον οποίο τον συνδέει γνωριμία αρκετών χρόνων.

Ο υπουργός μπήκε κυριολεκτικά… κρυφά στο χώρο του ΒΕΜΜΟ και είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν κανείς δεν τον είδε ούτε πληροφορήθηκε την ινγκόγκνιτο επίσκεψή του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επέμβαση laser στην οποία υπεβλήθη ο κ. Λοβέρδος, διήρκησε 10-15 λεπτά, ήταν ανώδυνη και ο υπουργός θα χρειαστεί λίγα 24ωρα για την σταδιακή επιστροφή στα καθήκοντά του χωρίς γυαλιά και με πολύ καλή όραση.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ μέσω e-mesara.gr

(Υ.Γ.: Εύχομαι τώρα να βλέπει καλύτερα τα προβλήματα της παιδείας)


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...