Home / HEADER-NEWS / Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Α. Λοβέρδου

Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Α. Λοβέρδου

Δημοσιεύτηκε: 12:49 μμ Οκτώβριος 1st, 2014  


diathesimotita

ΤΩΡΑ

Εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε νοιχτή, πλατιά συνεδρίαση των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα – απόλυση με τη μαζική συμμετοχή εκπαιδευτικών ενώ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση  και παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΔΜΗΔ.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα Δ.Ε. «Αντιπροσωπία 12 συναδέλφων προλάβαμε και μπήκαμε μέσα στο ΥΔΜΗΔ, ενώ πλήθος συναδέλφων παρέμεινε έξω αποκλειόμενοι από τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Μετά από επίμονο αίτημά μας για συνάντηση με τον Υπουργό ΥΔΜΗΔ Κ. Μητσοτάκη -ο οποίος απουσίαζε-, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το διευθυντή του γραφείου του κ. Μελιτσιώτη, στον οποίο εκθέσαμε τα πάγια αιτήματά μας, καταγγέλλοντας τη 15μηνη ομηρία μας και τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος που παράλληλα συντελείται, ζητώντας άμεσα συνάντηση με τον Υπουργό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στην οποία παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ -συνάδελφος υπό απόλυση- Θ. Κοτσιφάκης, ο κ. Μελιτσιώτης ισχυρίστηκε ότι για την ομηρία μας και το αλαλούμ στη διαχείριση των προκηρύξεων των εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, δεν φέρει καμία ευθύνη το ΥΔΜΗΔ, πετώντας το…»μπαλάκι» για μια ακόμα φορά, στο ΑΣΕΠ και το Υπουργείο Παιδείας.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...