Home / HEADER-NEWS / Ρόδος – 14χρονος πήγε στο σχολείο με τσεκούρι …

Ρόδος – 14χρονος πήγε στο σχολείο με τσεκούρι …

Δημοσιεύτηκε: 1:02 μμ Σεπτέμβριος 21st, 2014  


tsekouri

Ένα πραγματικά ασυνήθιστο και αρκετά ανησυχητικό περιστατικό για την μικρή κοινωνία της Ρόδου διαδραματίστηκε χθες το πρωί σε Γυμνάσιο του νησιού.

Ειδικότερα, χθες (19-09) το πρωί (ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ένας 14χρονος μαθητής της 3ης Γυμνασίου πήγε στο σχολείο έχοντας στη τσάντα του ένα τσεκούρι 25 περίπου πόντων.

Την πρώτη ώρα έδειξε το τσεκούρι σε συμμαθήτριες τους λέγοντας ότι το έχει μαζί του για να σκοτώσει την καθηγήτρια των Αγγλικών διότι δεν την συμπαθούσε.

Την προηγούμενη όμως μέρα σύμφωνα πάντα με τους καταγγέλλοντες είπε σε συμμαθήτρια του ότι αύριο θα την σκοτώσει!

Οι συμμαθητές του φοβισμένοι κατήγγειλαν το γεγονός στην καθηγήτρια η οποία με την σειρά της ενημέρωσε την διεύθυνση του Γυμνασίου.

Ένα από τα παράλογα του ανησυχητικού αυτού συμβάντος είναι ότι το τσεκούρι δεν κρατήθηκε από την διεύθυνση αλλά επιστράφηκε στον 14χρονο μαθητή με την οδηγία να το πάρει και να το αφήσει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ifmedia μια ομάδα γονέων έχει ανησυχήσει από το γεγονός αυτό και είναι αποφασισμένοι τη Δευτέρα το πρωί να ζητήσουν ακρόαση και εξηγήσεις από την διεύθυνση του συγκεκριμένου Γυμνασίου.

Σαφώς και πρέπει να το επανεξετάσει το συγκεκριμένο συμβάν η διεύθυνση του Γυμνασίου. Ενδεχομένως ο 14χρονος μαθητής να χρήζει κάποιας ειδικής βοηθείας. Τέτοια περιστατικά δεν πρέπει να περνάνε με μια απλή οδηγία!

 

Κωνσταντίνος Τύρελης, ifmedia

 


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...