Home / HEADER-NEWS / Προγραμματισμός δράσεων Δ.Ο.Ε.

Προγραμματισμός δράσεων Δ.Ο.Ε.

Δημοσιεύτηκε: 8:23 μμ Σεπτέμβριος 19th, 2014  


Αρ. Πρωτ. 1028 Αθήνα 19/9/2014Προς

Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

ΘΕΜΑ: Προγραμματισμός δράσεων Δ.Ο.Ε.

   Στην 83η Γ.Σ. του Κλάδου που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στην Αθήνα δεν κατέστη δυνατή η ψήφιση προγράμματος δράσης της Ομοσπονδίας για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά.

  Στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αλλά και στις συσκέψεις με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφασίστηκε ο προγραμματισμός διαδικασιών βάσης και από τις δυο Ομοσπονδίες με στόχο τη λήψη αποφάσεων που θα οδηγήσουν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις με προοπτική νίκης.

  Σε υλοποίηση της από  9-9-2014 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα περιφερειακές συσκέψεις σε όλη την Ελλάδα που ως στόχο έχουν να συνδράμουν στη διαμόρφωση της τελικής πρότασης – εισήγησης του Δ.Σ. προς τις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε.

  Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί τους Συλλόγους να πραγματοποιήσουν έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις στο χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου  μέχρι και την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου όπου θα ληφθούν αποφάσεις για το πρόγραμμα δράσης οι οποίες θα κατατεθούν στην Ολομέλεια των Προέδρων των Συλλόγων τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.

  Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. μετά την ολοκλήρωση των περιφερειακών συσκέψεων θα συνεδριάσει την Τρίτη 23-9-2014 για να αποφασίσει την πρόταση -εισήγηση η οποία θα έχει αποσταλεί στους Συλλόγους.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...