Home / HEADER-NEWS / Πέρι αδειών λόγω εγκυμοσύνης

Πέρι αδειών λόγω εγκυμοσύνης

Δημοσιεύτηκε: 2:47 μμ Σεπτέμβριος 14th, 2014  


eggyos

Επειδή πολλά λέγονται και ακόμα μια φορά πέφτει λάσπη στις γυναίκες που θα γεννήσουν τα παιδιά που θα μας κρατήσουν στη ζωή  οι επικριτές ας σκεφτείτε τα εξής:
1. Η συνεχής μετακίνηση και μάλιστα σε σαραβαλιασμένο ή / και ανύπαρκτο οδικό δίκτυο αυξάνει την πιθανότητα αποβολής. Και όταν αποβάλλει η ξένη σκασίλα μας. Από την άλλη πώς νιώσατε (όσοι ήρθατε σε αυτή τη δύσκολη θέση) όταν ο γιατρός σας ανακοίνωσε ότι το παιδί σας δε θα γεννηθεί;
2. Εργασία που εγκυμονεί άγχος είναι καταστροφική και για το μωρό και για την εγκυμονούσα, η οποία χρειάζεται ηρεμία, φροντίδα και ασφάλεια. Αυτά περνάνε και στο μωρό. Στο μωρό που υπήρξαμε όλοι μας – έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
3. Οι γυναίκες δε μένουν πια έγκυες με την ίδια ευκολία των προηγούμενων χρόνων. (Όχι με δική τους ευθύνη. Από την άλλη αν τα κύρια αίτια της ανδρικής στειρότητας είναι περιβαλλοντικά, τότε ευθυνόμαστε όλοι έτσι όπως καταντήσαμε τον υπέροχο πλανήτη μας). Η εξωσωματική τείνει να φτάσει (με τους ρυθμούς που αυξάνεται) τη φυσική. Η ταλαιπωρία της εξωσωματικής είναι ήδη εξαντλητική. Πρέπει να προστεθεί ακόμα ένα βάρος στη μάνα του παιδιού σας;
4. Από τη μια διαμαρτύρεστε για το «έθνος» που σβήνει και από την άλλη ευθυγραμμίζεστε με αυτούς που έχουν επιλέξει και υπογράψει το σβήσιμό του;
5. Η εγκυμονούσα είναι βάρος για την κοινωνία; Αν ναι, τότε τέρμα τα παιδιά. Θα είμαστε οι τελευταίοι της γενιάς μας.
6. Μπορεί κάποιος να  μην εργάζεται και να πληρώνεται; Βεβαίως. Λέγεται κράτος πρόνοιας και προστατεύει τους πολίτες του. Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών, ανδρών και γυναικών.
7. Δεν προστατεύω τη γυναίκα – μητέρα. Προστατεύω το παιδί. Η καλή υγεία της εγκυμονούσας, ψυχική – πνευματική και σωματική, θα εξασφαλίσει ένα υγιές μωρό. Τα δικά του δικαιώματα προστατεύονται και υποστηρίζονται. Σε όσους δεν αρέσει αφήστε τις γυναίκες και αποκτήστε παιδιά του σωλήνα. Διαφορετικά ευτυχισμένα και υγιή μωρά θα έχετε μόνον εφόσον θα έχετε υγιείς και ευτυχισμένες μητέρες.
8. ΟΙ υγιείς και ευτυχισμένες μητέρες, κατά πάσα πιθανότητα, θα μεγαλώσουν ισορροπημένα αγόρια / άντρες, που με τη σειρά τους θα σέβονται τη μητέρα, αδελφή, γυναίκα, κόρη τους. Είναι αλυσίδα.
9. Στείλτε τον κάθε Λοβέρδο εκεί που του αξίζει. Πίσω από σίδερα. Και μετά απολαύστε τη ζωή.
10. Δεν υπάρχει καμία ανδρεία / ανδρισμός στην επίθεση ή «επίθεση» ατόμων που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση. Μια έγκυος είναι ευάλωτη.

11. Και τέλος (εδώ η αναφορά μου στις γυναίκες) όχι, οι γυναίκες που έχουν παιδιά δεν είναι ούτε ανώτερες, ούτε χρησιμότερες, ούτε καλύτερες από εκείνες που δεν έχουν, είτε επειδή δεν μπορούσαν είτε επειδή έτσι επέλεξαν. Ας σταματήσει λοιπόν η ενδο- φυλική γκρίνια που σε μερικές αγγίζει ή και ξεπερνάει τα όρια της κατινιάς. Και όσες έχετε συμπλέγματα ανωτερότητας ή κατωτερότητας, αντί να τα ξεσπάτε στις υποψήφιες μητέρες ας τα εμπιστευτείτε σε έναν ειδικό. Ξέρετε ποιον λέω. Αυτόν με τον δερμάτινο καναπέ.

Πηγή Kείμενο αναρτημένο στα facebook


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...