Home / HEADER-NEWS / Η προϋπηρεσία των συναδέλφων Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π μέσω των Κοινωφελών Προγραμμάτων Ο.Α.Ε.Δ θα υπολογίζεται ως προϋπηρεσία διανυθείσα στο Δημόσιο

Η προϋπηρεσία των συναδέλφων Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π μέσω των Κοινωφελών Προγραμμάτων Ο.Α.Ε.Δ θα υπολογίζεται ως προϋπηρεσία διανυθείσα στο Δημόσιο

Δημοσιεύτηκε: 5:22 μμ Σεπτέμβριος 15th, 2014  


oaed_9

Η προϋπηρεσία των συναδέλφων Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π που προσελήφθησαν μέσω των Κοινωφελών Προγραμμάτων του Ο.Α.Ε.Δ θα υπολογίζεται από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε) ως προϋπηρεσία διανυθείσα στο Δημόσιο(όχι στην Ειδική Αγωγή). Ενημερώθηκε μάλιστα και η Π.Δ.Ε Πελοποννήσου, η οποία στους Προσωρινούς Πίνακες που πρόσφατα ανακοίνωσε δεν την είχε προσμετρήσει.

  • Το Υπουργείο Παιδείας, σε Φ.Ε.Κ που θα δημοσιευτεί σύντομα, θα τροποποιεί το επταήμερο ενστάσεων επί των Αξιολογικών Πινάκων Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π σε διήμερο, ώστε να συντομευθούν οι προσλήψεις των Αναπληρωτών.
  • Πιθανά να υπάρξει Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας ΟΑΕΔ για Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π μέσω των Δήμων της χώρας αυτή τη φορά.
  • Την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 θα συνεδριάσει το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π Στερεάς Ελλάδας για να εξετάσει τη συνάφεια των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών των υποψηφίων Αναπληρωτών Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π για το 2014-15. Θα καταβληθεί δε προσπάθεια οι Προσωρινοί Πίνακες να ανακοινωθούν την ίδια ημέρα.
Βασίλης Βούγιας
15/9/2014

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...