Home / Featured / Παρασκευή οι προσλήψεις ΠΕ60, ΠΕ70. Πιθανόν να πάνε για Δευτέρα οι προσλήψεις Β/θμιας και ειδικοτήτων Α/θμιας

Παρασκευή οι προσλήψεις ΠΕ60, ΠΕ70. Πιθανόν να πάνε για Δευτέρα οι προσλήψεις Β/θμιας και ειδικοτήτων Α/θμιας

Δημοσιεύτηκε: 9:48 μμ Σεπτέμβριος 25th, 2014  


Ypepth

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τον αιρετό στο ΚΥΣΔΕ κ. Κορδή, είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να ανακοινωθούν οι προσλήψεις των αναπληρωτών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τη Δευτέρα. Τα κενά θα συγκεντρωθούν την Παρασκευή, οπότε και δεν έχει αποφασιστεί η κατανομή ανά ειδικότητα.

Φαίνεται ότι και η Διεύθυνση της Ειδικής Αγωγής δεν είναι έτοιμη ακόμα ώστε να προχωρήσουν οι προσλήψεις αναπληρωτών στην ειδικότητα ΠΕ02. Να θυμίσουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες ότι οι προσλήψεις θα γίνουν το αργότερο τη Δευτέρα 29/9. Να σημειώσουμε ακόμα ότι σύμφωνα με τον κ. Κορδή ο αριθμός των προσλήψεων στην Ειδική Αγωγή θα φθάσει τους 300.

Όσον αφορά τις προσλήψεις στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ο αιρετός στο ΚΥΣΠΕ κ. Μπράτης μέσω Facebook ενημέρωσε ότι σε αυτή τη φάση ο αριθμός των προσλήψεων δασκάλων και νηπιαγωγών θα φθάσει τους 270 μέσω ΠΔΕ, ενώ λίγοι θα είναι μέσω ΕΣΠΑ. Οι προσλήψεις πιθανόν να ανακοινωθούν την Παρασκευή. Όσον αφορά στους εκπαιδευτικούς των ειδικοτήτων (ξενόγλωσσοι, μουσικής, πληροφορικής κ.α), οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα.

Όσον αφορά στο ΕΣΠΑ, να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόβλεψη να ενταχθεί η Δευτεροβάθμια σε αυτό, καθώς οι πιστώσεις θα διατεθούν σε Ειδική Αγωγή, Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και Μουσικά Σχολεία.

Καλόγηρος Βασίλειος

news.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...