Home / HEADER-NEWS / Δελτίο Τύπου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – THE ONEX GROUP INNOVATION GLOBAL AWARDS

Δελτίο Τύπου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – THE ONEX GROUP INNOVATION GLOBAL AWARDS

Δημοσιεύτηκε: 9:21 πμ Αύγουστος 30th, 2014  


NEWlogo30years

THE ONEX GROUP INNOVATION GLOBAL AWARDS

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των προσφερόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών του, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών MBA-Master in Business Administration είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Βραβείο Καινοτομίας «THE ONEX GROUP INNOVATION GLOBAL AWARDS» για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Το συγκεκριμένο Βραβείο Καινοτομίας είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του ΜΒΑ και του Διεθνούς Επιχειρηματικού Ομίλου ONEX GROUP με σκοπό την ανάδειξη της καινοτομίας από τους Έλληνες ερευνητές και την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της Ελλάδας καθώς πρόκειται να παρέχει οικονομική ενίσχυση για την υλοποίηση της καινοτόμου ιδέας μέσω κοινής επιχειρηματικής δράσης.

Η ONEX GROUP είναι μία πρωτοποριακή εταιρία παροχής λύσεων υψηλής τεχνολογίας για εταιρίες στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε διεθνές επίπεδο. Οι τομείς των δραστηριοτήτων της εκτείνονται στους τομείς της Αεροπορικής Υποστήριξης, ICT και Business services ενώ επενδύσεις μας σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις, όπως η Νανοτεχνολογία, έχουν καθιερώσει τα δύο τελευταία χρόνια την εταιρία σε ραγδαία ανερχόμενη δύναμη τεχνολογίας στην Ευρώπη. Καθώς η υψηλή τεχνολογία,  η πρωτοπορία και η καινοτομία που χαρακτηρίζουν τις δραστηριότητές της εταιρείας, είναι έννοιες άρρηκτα δεμένες με την διάθεση για πρόοδο των ελλήνων πανεπιστημιακών και ερευνητών.

Το συγκεκριμένο Βραβείο Καινοτομίας πρόκειται να χρηματοδοτήσει μέχρι του ποσού των 250.000 Δολαρίων Η.Π.Α. την πλέον πρωτοποριακή και σύγχρονη ερευνητική – επιχειρηματική πρόταση με σκοπό την υλοποίηση της πρότασης αυτής, με άμεση συμμετοχή του / των δημιουργών της στο έργο.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη φόρμα συμμετοχής, μποτείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του MBA στο: https://mba.aueb.gr/index.php/news-gr/157-the-annual-onex-group-innovation-global-awards

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Π. Κουρέτας
Καθηγητής
Διευθυντής ΜΒΑ

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...