Home / HEADER-NEWS / ΌΛΜΕ και ΔΟΕ μαζί. Την Παρασκευή 29/8 σε παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠΑΙΘ

ΌΛΜΕ και ΔΟΕ μαζί. Την Παρασκευή 29/8 σε παράσταση διαμαρτυρίας στο ΥΠΑΙΘ

Δημοσιεύτηκε: 12:36 μμ Αύγουστος 28th, 2014  


olme2

doe_17

Κοινή παράσταση διαμαρτυρίας προγραμματίζουν την Παρασκευή ΔΟΕ και ΟΛΜΕ στο Υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι (στάση ηλεκτρικού Νερατζιώτισσα).

Αιτία για αυτή την παράσταση, σύμφωνα με την ΔΟΕ, αποτελούν η εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει η δημόσια εκπαίδευση, η συνεχής οικονομική και επιστημονική υποβάθμιση των εκπαιδευτικών και η απουσία μόνιμων διορισμών.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ κινείται στην ίδια κατεύθυνση, αφού κάνει λόγο για τα χιλιάδες εκπαιδευτικά κενά, την επιτακτική ανάγκη μόνιμων διορισμών, ενώ εκρηκτικό κλίμα δημιουργούν η φημολογία για κατάργηση ειδικοτήτων και η παράταση αγωνίας των εκπαιδευτικών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, αρκετοί από τους οποίους απειλούνται με απόλυση.

Το υπουργείο Παιδείας, υπογραμμίζει η ΟΛΜΕ, συνεχίζει την πολιτική της απαξίωσης και κατεδάφισης της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας. Καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας και ανασφάλειας σε μόνιμους και αδιόριστους μέσα από διαρροές και συνεντεύξεις και εμμένει στην υλοποίηση της αξιολόγησης που θα οδηγήσει στη μισθολογική καθήλωση και σε νέες απολύσεις.

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ καλούν τους εκπαιδευτικούς να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 29/8/2014 και ώρα 11 πμ.

news.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...