Home / HEADER-NEWS / Παράσταση διαμαρτυρίας από τη ΔΟΕ (25/8, 11.00)

Παράσταση διαμαρτυρίας από τη ΔΟΕ (25/8, 11.00)

Δημοσιεύτηκε: 2:38 μμ Αύγουστος 22nd, 2014  


doe_17

Αθήνα 22/8/2014

Προς

-Τα Μ.Μ.Ε.

-Συλλόγους

Με απόφασή τους τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 25/8/2014 στις 11.00 π.μ. στο Υπουργείο Παιδείας με θέμα : «Υλοποίηση αποσπάσεων και μόνιμων διορισμών»

Από τη Δ.Ο.Ε.

……………………..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. στη συνεδρίαση του της 22 – 8 – 2014 αποφάσισε τη διοργάνωση παράστασης διαμαρτυρίας των μελών  του Δ. Σ. στο ΥΠΑΙΘ τη Δευτέρα …25 – 8 – 2014 στις 11:00 για το ζήτημα της ανυπαρξίας μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών, αλλά και για το ζήτημα των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό είναι τεράστια και παρά τις επικοινωνιακού χαρακτήρα δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ περί «χιλιάδων προσλήψεων» αναπληρωτών είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τα σχολεία φέτος θα ανοίξουν έχοντας τεράστια προβλήματα λειτουργίας και χιλιάδες κενές θέσεις εκπαιδευτικών, με ό,τι αυτό σημαίνει για τους μαθητές και την εκπαιδευτική διαδικασία.
Για το ίδιο θέμα και ύστερα από πρόταση των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ – ΚΙΝΗΣΕΩΝ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΩΝ Π. Ε., η οποία είχε κατατεθεί από την προηγούμενη συνεδρίαση του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. (13 – 8 – 2014), αλλά και μετά από την παρέμβαση συναδέλφων αναπληρωτών στη συνεδρίαση του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. (22 – 8 – 2014) αποφασίστηκε πανεκπαιδευτκή – κινητοποίηση – συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΥΠΑΙΘ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 – 8 – 2014 στις 11:00 διεκδικώντας μαζικούς μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών άμεσα και προσλήψεις αναπληρωτών έγκαιρα, ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν στοιχειωδώς τα σχολεία με το άνοιγμά τους στις 11 – 9 – 2014. Η κατάσταση που επικρατεί στην εκπαίδευση εξαιτίας της έλλειψης μόνιμων διορισμών είναι εκρηκτική, αφού ακόμα και το ίδιο το ΥΠΑΙΘ παραδέχεται το μέγεθος του προβλήματος. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ μονιμοποιώντας χιλιάδες εκπαιδευτικούς που εργάζονται πολλά χρόνια στη Δημόσια Εκπαίδευση ως αναπληρωτές, χωρίς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και άλλα γραφικά που λέει το ΥΠΑΙΘ. Την κατάσταση πρέπει να πάρουμε στα χέρια μας οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί μέσα από τη δράση των Συλλόγων Εκπ/κών Π. Ε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 – 8 – 2014 ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ – ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...