Home / HEADER-NEWS / Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΟΛΜΕ

Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΟΛΜΕ

Δημοσιεύτηκε: 12:48 μμ Απρίλιος 23rd, 2014  


KEDIKOGLOU

Σφοδρή επίθεση στην ΟΛΜΕ εξαπέλυσε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου, μετά την απόφασή που πάρθηκε για στάσεις εργασίας αντιδρώντας στην αναπλήρωση των μαθημάτων στα σχολεία που έγιναν καταλήψεις, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

«Το πιο σκοτεινό πρόσωπο του συνδικαλισμού δείχνει η ΟΛΜΕ… αντί να σταθεί στα παιδιά, κάνει στάσεις εργασίας. Θα κάνουμε ό,τι προβλέπει ο νόμος, είναι θέμα πειθαρχικών διαδικασιών» τόνισε ο υφυπουργός Παιδείας, επισημαίνοντας ότι τα πειθαρχικά μέτρα για τα οποία μίλησε δεν αφορούν τις ώρες της στάσης εργασίας αλλά αν δεν προσέλθουν καθόλου στο μάθημα.

Για τις καταλήψεις ο υφυπουργός έκανε λόγο για «εθιμική γάγγραινα» λέγοντας ότι «κάθε χρόνο έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία μια δράκα μαθητών να προχωρά σε καταλήψεις στερώντας απο γνώσεις τους μαθητές. Προσπαθουμε να καλύψουμε τα κενά, η κατάληψη είναι βαθιά αντιδημοκρατική πράξη» συμπλήρωσε.

Ο υφυπουργός Παιδείας διευκρίνισε ότι δεν προβλέπεται υπερωριακή εργασία και ότι οι εκπαιδευτικοί θα πληρωθούν βάσει των κανονικών αποδοχών τους.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΜΕ αντιδρά στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας να αναπληρωθούν οι χαμένες διδακτικές ώρες κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, προχωρώντας σε τρίωρες στάσεις εργασίας (8 με 11 το πρωί) την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

ΟΕΦΕ


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...