Home / HEADER-NEWS / Παλικαρίσια παραίτηση από τη υποψήφια Διευθύντρια Γεωργία Χαλκιαδάκη!

Παλικαρίσια παραίτηση από τη υποψήφια Διευθύντρια Γεωργία Χαλκιαδάκη!

Δημοσιεύτηκε: 5:25 μμ Απρίλιος 16th, 2014  


sxoleio

Παλικαρίσια παραίτηση

από τη υποψήφια Διευθύντρια Γεωργία Χαλκιαδάκη!

«Σέβομαι και συντάσσομαι  με το νόμιμο δικαίωμα (ακόμα) του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου να μη συγκροτήσει  ομάδες αυτοαξιολόγησης»!

Με μια λυτή, αλλά παλικαρίσια δήλωση προς τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου, η υποψήφια Διευθύντρια του 450ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου κ. Γεωργία Χαλκιαδάκη, δασκάλα στο 49ο Δ. Σ. Ηρακλείου, αρνείται την τοποθέτησή της σε σχολείο παρατημένου Διευθυντή:

 Αναφερει λοιπόν η κ. Χαλκιαδάκη:

«Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:

Δεν επιθυμώ να τοποθετηθώ ως Δ/ντρια στο  50ο Δ.Σ. Ηρακλείου , από το οποίο παραιτήθηκε ο Δ/ντής κ. Αποστολάκης Δημήτρης διότι :

Α)Δε συμφωνώ με την απόφαση της μνημονιακής κυβέρνησης που επιβάλει στο χώρο της εκπαίδευσης την Αξιολόγηση –  Χειραγώγηση με κύριο σκοπό την απόλυσης του 15% των εκπαιδευτικών, την κατηγοριοποίηση των σχολείων και την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας.

Β) Σέβομαι και συντάσσομαι  με το νόμιμο δικαίωμα (ακόμα) του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου να μη συγκροτήσει  ομάδες αυτοαξιολόγησης.

Γ)  28  χρόνια στην εκπαίδευση έχω μάθει να σέβομαι  τους νόμους, έχω μάθει να σέβομαι τους μαθητές μου και τον εαυτό μου και χωρίς να είμαι συνδικαλίστρια, παλεύω καθημερινά για το καλύτερο στην εκπαίδευση.

Τα παραπάνω δεν είναι το «κύκνειο άσμα» μου γιατί δεν έχω συμπληρώσει τα συντάξιμα χρόνια και ως μάχιμη δασκάλα στην τάξη ΣΥΝΕΧΙΖΩ  και ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ .

έχω ενημερωθεί από τη Γραμματεία του ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου ότι η άρνησή μου αυτή συνεπάγεται τη διαγραφή μου από τον αριθμ. Φ.2.1/5253/9-8-2011 Αξιολογικό Πίνακα Τοποθετήσεων Διευθυντών Π.Ε. Ηρακλείου»!

https://www.e-mesara.gr/


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...