Home / HEADER-NEWS / Μα ποιος είναι ο Έτσι;

Μα ποιος είναι ο Έτσι;

Δημοσιεύτηκε: 7:57 μμ Απρίλιος 7th, 2014  


etsi                     

Το cartoon του διαδικτυακού φροντιστηρίου Έτσι Μαθαίνω μας εξηγεί πώς ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα online.

Ο Έτσι είναι καθηγητής και ανήσυχος στο πνεύμα. Έψαχνε πάντα έξυπνες λύσεις σε οτιδήποτε τον προβλημάτιζε και τελικά κατάφερε να δημιουργήσει κάτι νέο, εναλλακτικό και ελπιδοφόρο. Πώς το κατάφερε; Βλέποντας κάθε μέρα τα παιδάκια στη γειτονιά του να τρέχουν πανικόβλητα από φροντιστήριο σε φροντιστήριο και βλέποντας και τον «έρωτα» των παιδιών για την τεχνολογία σκέφτηκε να συνδυάσει την τεχνολογία και την μάθηση και έτσι δημιούργησε το πρώτο διαδικτυακό φροντιστήριο. Σε αυτό το φροντιστήριο το κάθε παιδί μπορεί και παρακολουθεί όλα τα φροντιστηριακά του μαθήματα αλλά και τις ξένες γλώσσες από την άνεση του σπιτιού του. Οι μαθητές του Έτσι έχουν πιο πολύ χρόνο στη διάθεσή τους τώρα γιατί φυσικά δεν μετακινούνται για τα μαθήματά τους αλλά αυτό που πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά και διαφορετικό σε αυτό το φροντιστήριο είναι ότι στις τάξεις του Έτσι βλέπεις παιδιά από όλη την Ελλάδα ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας (νησιά, ορεινά χωριά).

Δεν πέρασε πολύς καιρός και η ιδέα του Έτσι άρχισε να φτάνει στα αυτιά πολλών εκπαιδευτικών και όλοι ήθελαν να μάθουν να διδάσκουν διαδικτυακά σαν αυτόν. Πώς θα μάθαιναν όμως όλοι αυτοί οι δάσκαλοι και καθηγητές να κάνουν μαθήματα online; Τότε μαζί με τη φίλη του την Μαθαίνω σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν την τάξη του φροντιστηρίου του και να κάνουν σεμινάρια σε εκπαιδευτικούς για να μάθουν και αυτοί να κάνουν μαθήματα online. Έχουν ήδη καταφέρει να εκπαιδεύσουν σε λιγότερο από τρεις μήνες 50 εκπαιδευτικούς και ετοιμάζονται να εκπαιδεύσουν κι άλλους.

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις ένας διαδικτυακός δάσκαλος ή καθηγητής τότε ο Έτσι και η Μαθαίνω θα σου δείξουν τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, γιατί μόνο Έτσι Μαθαίνω να διδάσκω διαδικτυακά!


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...