Home / HEADER-NEWS / ΗΛΕΙΑ : ΣΧΟΛΕΙΟ …ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

ΗΛΕΙΑ : ΣΧΟΛΕΙΟ …ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δημοσιεύτηκε: 6:56 πμ Απρίλιος 25th, 2014  


loadimg_cgi_

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ -ΥΠΟΦΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ !

 ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ 

Σε γραφείο προεκλογικής εξυπηρέτησης φτωχών ψηφοφόρων που επιθυμούσαν να λάβουν το περιβόητο κοινωνικό μέρισμα από το πλεόνασμα …  μετατράπηκε χθες και προχθές το δημοτικό σχολείο Τραγανού στον δήμο Πηνειού Ηλείας , προκαλώντας τις έντονες και οργισμένες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας . 

Την σοβαρή καταγγελία έκανε δημόσια και επώνυμα ο Νικόλαος Γεωργόπουλος , κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυς του πρωτοφανούς περιστατικού. 

Όπως είπε  ο κ. Γεωργόπουλος , ένας συνταξιούχος δάσκαλος πού είναι επίσημα υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ,  μετέβη τις απογευματινές ώρες στο σχολικό συγκρότημα , άνοιξε σαν …κύριος το γραφείο των διδασκόντων και μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών που βρίσκονταν εκεί προσπαθούσε να εξυπηρετήσει τους ψηφοφόρους του προκειμένου οι τελευταίοι να λάβουν το κοινωνικό επίδομα.   

O κ. Γεωργόπουλος  ανέφερε ότι  μαζί με άλλους πολίτες , μετέβησαν μετά από καταγγελίες την Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό σχολείο Τραγανού, όπου εντόπισαν τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό να βρίσκεται στο γραφείο του διευθυντή και να χρησιμοποιεί τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και να καταθέτει αιτήσεις πολιτών για το κοινωνικό μέρισμα. Την ίδια ώρα βρισκόταν στο χώρο και μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, που ανέμενε την κατάθεση της αίτησης στο διαδίκτυο. 

Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών ο συνταξιούχος δάσκαλος αποχώρησε από το σχολείο κλειδώνοντας την πόρτα και απενεργοποιώντας τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για τους αρμόδιους του Υπουργείου Παιδείας , καθώς όπως προκύπτει από τις επώνυμες καταγγελίες   ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός είχε κατά περίεργο τρόπο ,  τα κλειδιά του δημοτικού σχολείου Τραγανού, είχε τον κωδικό του υπολογιστή του διευθυντή του σχολείου και πρόσβαση στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των μαθητών, αλλά και των πολιτών που διαβίβαζαν τους κωδικούς του taxisnet για να κατατεθεί η αίτησή τους  για το Κοινωνικό Μέρισμα. 

Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, Ζωή Βουρλούμη που ρωτήθηκε σχετικά ,  χαρακτήρισε την κατάσταση εξαιρετικά σοβαρή και πρωτοφανή και προανήγγειλε διερεύνηση του περιστατικού σε διοικητικό και δικαστικό επίπεδο.- 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ :https://ionionfm.gr/player.php?clipid=50454&Narea=ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ&Mid=17&sub1=1&Sid=&sub2=

πηγή https://apokalypseis.com/?p=4393


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...