Home / HEADER-NEWS / Από 7/2014 έως 10/2014 θα βγει η απόφαση της Πρότυπης Δίκης στο ΣτΕ

Από 7/2014 έως 10/2014 θα βγει η απόφαση της Πρότυπης Δίκης στο ΣτΕ

Δημοσιεύτηκε: 5:15 μμ Φεβρουάριος 12th, 2014  


ste-thumb-large

Την παρακάτω ενημερωτική ανακοίνωση  -σχετικά με τη δικάσιμο της 7.2.2014 στο ΣτΕ με τη διαδικασία της πρότυπης δίκης- εξέδωσε η δικηγορική εταιρεία Παπακωνσταντίνου και Συνεργάτες προς τους πελάτες τους, που αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η δημοσίευση της απόφασης θα γίνει μάλλον τους μήνες Ιούνιο ή Οκτώβριο.

ΠΡΟΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ
          Αξιότιμοι κύριοι, αξιότιμες κυρίες.
          Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη δικάσιμο της 7ης Φεβρουαρίου 2014 συζητήθηκε ενώπιον της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας με τη διαδικασία της πρότυπης δίκης η αίτηση ακυρώσεως που ασκήσαμε εκ μέρους της πρώτης ομάδας αιτούντων υπό διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών (Β. Χατζηγιαννάκη και λοιποί), στους οποίους, σημειωτέον, είχε χορηγηθεί από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών η πρώτη προσωρινή διαταγή αναστολής εκτελέσεως της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών. Η συζήτηση της υπόθεσης διεξήχθη, κατά κοινή ομολογία, σε θετικό κλίμα, ενώ μας δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξουμε τους ισχυρισμούς μας. Εξάλλου, από την εισήγηση της Συμβούλου κας Αικ. Σακελλαροπούλου διαφάνηκε η βαθειά γνώση από την ίδια της υποθέσεως και των επιμέρους νομικών ζητημάτων που τίθενται. Η δημοσίευση της απόφασης του Δικαστηρίου αναμένεται να συντελεσθεί κατά τους προσεχείς μήνες, με πιθανότερους τους μήνες Ιούνιο ή Οκτώβριο.
          Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι κατά το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα ασκήσουμε νέες αιτήσεις αναστολής εκτελέσεως εκ μέρους των υπό διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών, οι οποίοι δεν θα έχουν έως τότε μεταταχθεί ή μεταφερθεί σε άλλες θέσεις. Σημειώνεται ότι τυχόν άσκηση στην παρούσα περίοδο αιτήσεων αναστολής θα οδηγούσε, σχεδόν με βεβαιότητα, στην απόρριψή τους, για τους ίδιους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό των σχετικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.
   Παρακαλούμε να ενημερώσετε τις ομάδες των αιτούντων που συντονίζετε.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΔΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Διαβάστε εδώ ΔΕΛΤΥΟ ΤΥΠΟΥ που εξέδωσε η ΟΛΤΕΕ σχετικά με την πρότυπη δίκη στο ΣτΕ 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...