ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας – Επείγουσα ανακοίνωση για τις μετατάξεις

Δημοσιεύτηκε:

7:26 πμ Αύγουστος 19th, 2013

egkyklios14052012

 

Από τη ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας εκδόθηκε η ακόλουθη επείγουσα ανακοίνωση αναφορικώς με τη διαδικασία μετατάξεων εκπαιδευτικών, την οποία λόγω ενδιαφέροντος για τους συναδέλφους και προς ενημέρωσή τους αναδημοσιεύουμε.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         Μετά την έκδοση των Υ.Α. για τις μετατάξεις στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και σε θέσεις διοικητικού προσωπικού στη Διεύθυνση Δ.Ε. και Ι.Ε.Κ. Αιτωλ/νίας και επειδή υπάρχουν ερωτηματικά για τα στοιχεία που περιλαμβάνουν οι παραπάνω αποφάσεις, συστήνουμε στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να αναμένουν και να μην βιαστούν να προβούν στη συμπλήρωση και καταχώρηση της σχετικής αίτησής τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

πηγή https://religiousnet.blogspot.gr/

………………………………………………………………………..

Διευκρινίσεις έχουν ζητήσει από το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με τις αιτήσεις για μετάταξη τόσο πολλοί από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς όσο και τα στελέχη πολλών Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από όλη τη χώρα. Χαρακτηριστικά μάλιστα η ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας σε Επείγουσα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της επισημαίνει ότι «υπάρχουν ερωτηματικά για τα στοιχεία που περιλαμβάνουν οι παραπάνω αποφάσεις»

για τις μετατάξεις και συστήνει στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς «να αναμένουν και να μην βιαστούν να προβούν στη συμπλήρωση και καταχώρηση της σχετικής αίτησής τους». Έτσι εντός της ημέρας αναμένεται να δοθούν κάποιες οδηγίες και περαιτέρω διευκρινίσεις που αφορούν σε πολλά ζητήματα γύρω από τις μετατάξεις όπως είναι το ποιοι εκπαιδευτικοί και για ποιες περιοχές έχουν δικαίωμα ή υποχρέωση υποβολής αίτησης μετάταξης. Υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας που απαντούν στα τηλέφωνα των αρμοδίων Τμημάτων διαβεβαίωναν τις προηγούμενες ημέρες ότι θα διαβιβάσουν τα πολλά ερωτήματα των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών προς την ηγεσία του Υπουργείου για να δοθούν όλες οι απαραίτητες απαντήσεις.

 

Συνημμένα:   Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  
22 Kb
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;  Πλαίσιο βαθμολογικής κατάταξης των εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε.
          

     

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα στο δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Α/θμιας και της Β/θμιας Εκπαίδευσης ...

Μοιράσου!