Home / Featured / Τοποθετήσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών 2013

Τοποθετήσεις υπεράριθμων εκπαιδευτικών 2013

Δημοσιεύτηκε: 1:14 μμ Ιούνιος 17th, 2013  


ypep8-marousi-5

Αυτό το διάστημα το ΠΥΣΔΕ, θα κάνει τις τοποθετήσεις των συναδέλφων που: θα κριθούν υπεράριθμοι, ζητούν βελτίωση της οργανικής τους, είναι σε προσωρινή και ζητούν οριστική τοποθέτηση, έχουν έρθει με μετάθεση.

Οι τοποθετήσεις γίνονται με βάση τα μόρια και τη δήλωση προτίμησης.

Οι διευθυντές των σχολείων ειδοποιούν υποχρεωτικά, όλους τους  εκπαιδευτικούς του ίδιου κλάδου ή ειδικότητας που διαπιστώθηκε υπεραριθμία και ανήκουν οργανικά στο ίδιο σχολείο, ώστε να δηλώσουν, αν επιθυμούν να κριθούν υπεράριθμοι και να υποβάλλουν σχετική δήλωση.

Μετά τις τοποθετήσεις των υπεραρίθμων, οι συνάδελφοι που ζητούν βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση και οι μετατεθέντες, θα υποβάλλουν δήλωση τοποθέτησης με τα σχετικά δικαιολογητικά (πιθανόν στο σχολείο τους ή στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας).

Τα κενά (οργανικά, προσωρινά και οργανικά επί θητεία) και ο πίνακας των μορίων, θα αναρτηθούν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με την έναρξη της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων.
Όσοι συνάδελφοι ζητούν βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση ή ήρθαν με μετάθεση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

1.    Το κάθε κενό που θα δηλωθεί θα χαρακτηρίζεται ( οργανικό ή προσωρινό ή οργανικό επί θητεία).
2.    Μπορούν να δηλωθούν και πιθανά κενά που ενδεχομένως να προκύψουν από τις βελτιώσεις. Γι΄ αυτό και κοινοποιείται ο πίνακας των συναδέλφων που ζητούν βελτίωση και πιθανόν να μετακινηθούν.
3.     Όσοι ζητούν βελτίωση θέσης μπορούν να μετακινηθούν μόνο σε οργανικά κενά.
4.    Όσοι μετατεθέντες έχουν εντοπιότητα ή συνυπηρέτηση, να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εφόσον έχουν στις προτιμήσεις τους σχολείο του Δήμου εντοπιότητας ή συνυπηρέτησής τους.
5.    Οι μετατεθέντες ως ειδική κατηγορία να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά   (πιστοποιητικά αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής).
6.    Αν κάποιος συνάδελφος που ζητά οριστική τοποθέτηση, δηλώσει λίγες προτιμήσεις και με τα μόριά του δεν τοποθετηθεί σε  κάποιο σχολείο, θα κληθεί να κάνει νέα δήλωση για τα εναπομείναντα κενά.
7.    Όσοι δεν έκαναν καθόλου δήλωση οριστικής τοποθέτησης, θα δηλώσουν σχολεία στο τέλος των διαδικασιών των τοποθετήσεων.

Το site της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαΐας, όπου θα αναρτηθούν όλα τα στοιχεία είναι: https:// www.dide.ach.sch.gr.

Εάν διαπιστώσετε ότι έχει γίνει λάθος στον υπολογισμό των μορίων σας, ή έχετε  οποιαδήποτε αμφιβολία ως προς την τοποθέτησή σας από το ΠΥΣΔΕ να κάνετε ένσταση εγκαίρως, εντός προθεσμίας , ώστε  να ξαναελεγχθούν τα μόριά σας ή και η τοποθέτησή σας και αν επιθυμείτε, ενημερώστε με.

Σας γνωρίζω πάντως ότι είναι αυτονόητη υποχρέωσή μου να παρακολουθήσω την τύχη της ένστασής σας στο ΠΥΣΔΕ και να στηρίξω κάθε δίκαιο αίτημά σας.

Θεωρώ επίσης υποχρέωσή μου, να είμαι στη διάθεση κάθε συναδέλφου που θέλει να πληροφορηθεί οτιδήποτε: για  τα μόρια, τα κενά, τις τοποθετήσεις, τις πιθανές ενστάσεις κλπ, στηρίζοντας κάθε δίκαιο αίτημά του.
Προσοχή:  Όσοι συνάδελφοι είναι από το δικό μας ΠΥΣΔΕ και επιθυμούν απόσπαση εντός του ΠΥΣΔΕ θα πρέπει να κάνουν αίτηση απόσπασης πιθανόν μετά τις τοποθετήσεις.

Προσοχή συνάδελφοι στις ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν για αυτές τις δηλώσεις-αιτήσεις!!!
 

Με συναδερφικούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Φωτόπουλος
Αιρετός ΠΥΣΔΕ Ν. Αχαΐας
kathigitis.org

 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...