Home / Ισπανικά / Εκθέσεις, πολιτιστικά / «ETΗNIA»: Η κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής μέσα από μια ενδιαφέρουσα έκθεση που διοργανώνεται στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς»

«ETΗNIA»: Η κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής μέσα από μια ενδιαφέρουσα έκθεση που διοργανώνεται στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς»

Δημοσιεύτηκε: 11:07 μμ Μάιος 24th, 2013  


untitled

«ETΗNIA»: Η κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής μέσα από μια ενδιαφέρουσα έκθεση που διοργανώνεται στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς».

Μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση με επίκεντρο τον πολιτισμό, την τέχνη και την κουλτούρα των χωρών της Λατινικής Αμερικής, διοργανώνεται  για έναν μήνα (άρχισε 16 Μαΐου και θα τελειώσει 15 Ιουνίου), στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς».

Ακολουθεί το σχετικό άρθρο όπως αυτό δημοσιεύτηκε στο www.kerdos.gr (δημοσίευση 1/5/2013 ): Η Έκθεση «ETΗNIA» (ESPACIOLATINOAMERICANO) – που θα εγκαινιαστεί από την υπουργό Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη- οργανώνεται από την εταιρεία προώθησης Τέχνης και Πολιτισμού «Art & Culture α.κ.α.» με 117 έργα Ζωγράφων από 15 χώρες της Λατινικής Αμερικής και συγκεκριμένα: Αργεντινή, Βενεζουέλα, Βολιβία, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Κούβα, Μεξικό Ονδούρα, Παραγουάη, Περού, Ουρουγουάη και Χιλή.

Η έκθεση Τελεί υπό την Αιγίδα των Πρεσβειών: Αργεντινής, Βενεζουέλας, Βραζιλίας, Κούβας, Μεξικού, Ουρουγουάης, Περού και Χιλής.

Η «ETΗNIA» ΜΚΟ με έδρα τις Βρυξέλλες από το 2004 και με πρόεδρο την κυρία Luz Elena Iturralde de Verhagen από το Εκουαδόρ, προβάλλει και προωθεί τα έργα των Λατινοαμερικανών καλλιτεχνών στην Ευρώπη. Έως σήμερα η «ETNIA» έχει παρουσιαστεί στις Βρυξέλλες για 7 συνεχή χρόνια, στην Ολλανδία και για δεύτερη φορά τον Μάιο του 2012 στο Λουξεμβούργο. Την επιμέλεια της Έκθεσης, έχει η κυρία Luz Elena Iltturalde de Verhagen.

Η έκθεση θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό από 16 Μαϊου μέχρι 15 Ιουνίου (Δευτέρα έως Κυριακή 10.00 – 17.00).

Πηγή: https://www.kerdos.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για μεταπτυχιακά επιστρέφει στην Ελλάδα

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για μεταπτυχιακά επιστρέφει στην Ελλάδα Η QS – ...