Σημαντικά Άρθρα:
         
409 Χρήστες Online
Home / Featured / ΟΑΕΔ – Κοινωνικός τουρισμός 2013

ΟΑΕΔ – Κοινωνικός τουρισμός 2013

kointurismos

Κοινωνικός  τουρισμός ΟΑΕΔ από 1 Σεπτεμβρίου 2013

Από 1 Σεπτεμβρίου 2013 θα ξεκινήσει ο κοινωνικός τουρισμός από τον ΟΑΕΔ που υλοποιεί για πρώτη φορά φέτος ο οργανισμός (το  πρόγραμμα υλοποιούσε η Εργατική Εστία) .

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ρεπορτάζ του dikaiologitika.gr τα εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού θα  ξεκινήσουν να διατίθενται από 1 Σεπτεμβρίου 2013 και θα αφορούν 100 χιλιάδες δικαιούχους.

Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού θα παρέχει 5 διανυκτερεύσεις και θα  τελειώνει την 1 Ιουλίου 2014 .

Ο νέος διοικητής του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου που έχει αναλάβει το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού  ανέφερε ότι ο οργανισμός δεν προλαβαίνει να υλοποιήσει γρηγορότερα το πρόγραμμα . Επίσης ο διοικητής του ΟΑΕΔ συμπλήρωσε ότι ο κοινωνικός  τουρισμός θα αποκατασταθεί πλήρως τον επόμενο χρόνο (2014-2015)

Όσο  αφορά την επιδότηση ενοικίου ο νέος διοικητής του ΟΑΕΔ αναφέρθηκε για το θέμα σε  πρωινή εκπομπή του ANT1.

Σε ερώτηση που του έγινε για την επιδότηση ενοικίου είπε  ότι είναι θέμα δημοσιονομικής πολιτικής και στην συγκεκριμένη οικονομική  συγκυρία δεν μπορεί να γνωρίζει εάν θα μπορέσει να υλοποιηθεί φέτος .

ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κοινωνικός Τουρισμός – Από 15/5 οι αιτήσεις, δείτε τις προϋποθέσεις (για ΟΓΑ)

 

Διάδωσε το τώρα!

Τα 40 δημοφιλέστερα άρθρα του μήνα.

Επιστροφή στην κορυφή
Twitter
XenesGlosses on Twitter
Latest Tweet: Δελτίο Τύπου – Επιστημονικές ενώσεις Γερμανικής-Γαλλικής: Σ… - http://t.co/HNCxtEpJJO
312 people follow XenesGlosses
Twitter Pic alafrois Twitter Pic notesnco Twitter Pic sasagoud Twitter Pic andreas9 Twitter Pic zaniazis Twitter Pic stefania Twitter Pic marikoul Twitter Pic Tilemach Twitter Pic matiaki1 Twitter Pic Alexmich Twitter Pic XENES_GL Twitter Pic RITSAGOU Twitter Pic hporig21 Twitter Pic elenizo Twitter Pic panayiot Twitter Pic popikall Twitter Pic CPalakid Twitter Pic pmontali