Home / Γερμανικά / Νέα από τις σχολές / Σχέδιο Αθηνά – Σε κατάληψη και το τμήμα Γερμανικής Α.Π.Θ., τι αποφάσισε το συντονιστικό.

Σχέδιο Αθηνά – Σε κατάληψη και το τμήμα Γερμανικής Α.Π.Θ., τι αποφάσισε το συντονιστικό.

Δημοσιεύτηκε: 10:50 πμ Φεβρουάριος 27th, 2013  


apth

Σήμερα στη Γενική Συνέλευση ο Σύλλογος Φοιτητών της Γερμανικής φιλολογίας αποφάσισε να προβεί σε κατάληψη της σχολής από σήμερα μέχρι την Πέμπτη 28/2 για να δηλώσει και με αυτό τον τρόπο την αντίθεση του στο σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» που προβλέπει την συγχώνευση των σχολών μας.

Από το συντονιστικό που έγινε από τους φοιτητές του τμήματος μετά την λήξη της συνέλευσης αποφασίστηκαν για αύριο οι εξής δράσεις.

Το πρωί 10.00 η ώρα θα ξεκινήσει από το φουαγιέ της φιλοσοφικής μαζί με τους φοιτητές του Αγγλικού πορεία με ταυτόχρονη αφισοκόλληση και μοίρασμα κειμένου για το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» μέσα στους χώρους της πανεπιστημιούπολης, ώστε να ενημερωθεί η φοιτητική κοινότητα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σχολές μας και για να τους καλέσουμε να κατέβουν μαζί μας στην Πορεία που θα γίνει μαζί με τους φοιτητές των Τ.Ε.Ι. την Πέμπτη 28/2 με αφετηρία την Καμάρα, ώρα 18.00. Μετά από αυτό θα συγκροτηθούν ομάδες φοιτητών που θα μοιράσουν το κείμενο σε κεντρικά σημεία της πόλης, ώστε να ενημερώσουμε τον κόσμο της Θεσσ.νίκης ,να τον καλέσουμε να σταθεί δίπλα μας στον αγώνα μας .

Να είμαστε ΌΛΟΙ/ΕΣ εκεί! Να ακουστούν οι φωνές μας! Στις 14.00 η ώρα στη φιλοσοφική θα γίνει νέο συντονιστικό δράσεων για να συναποφασίσουμε σαν σύλλογος τα επόμενα βήματα.

Τονίζεται οτι το συντονιστικό αυτό είναι ανοιχτό για όλους και το κρίνουμε απαραίτητο να έρθετε και να παραθέσετε τις προτάσεις σας για δράσεις! Έχει ακόμα δρομολογηθεί για αύριο το απόγευμα μια μικροφωνική παρέμβαση στην Καμάρα, η ώρα θα οριστεί στο συντονιστικό.

πηγή facebook


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

«Kamishibaï Plurilingue»: Διεθνής Διαγωνισμός για την πολυγλωσσία και την πολυπολιτισμικότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το ΑΠΘ

Η ερευνητική ομάδα «Pluralités» του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, ...