Home / Featured / Ίδρυση Συλλόγου Αποφοίτων Α.Π.Θ. κάλεσμα για συμμετοχή

Ίδρυση Συλλόγου Αποφοίτων Α.Π.Θ. κάλεσμα για συμμετοχή

Δημοσιεύτηκε: 11:57 πμ Απρίλιος 19th, 2012  


Ακολούθως παραθέτουμε δελτίο τύπου αναφορικά με την ίδρυση συλλόγου αποφοίτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μια κίμηση την οποία θεωρούμε ιδαίτερα αξιόλογη για το μεγαλύτερο ακαδημαικό ίδρυμα της χώρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας γνωρίζουμε ότι ιδρύεται Σύλλογος Αποφοίτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κύριος στόχος του είναι να αποδώσει φόρο τιμής στους χιλιάδες επιστήμονες που προήλθαν από το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας και οι οποίοι διακρίθηκαν στους τομείς της ακαδημαϊκής, επιστημονικής, πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της Ελλάδας.

Συγχρόνως με την ίδρυση του πρώτου Συλλόγου, το Α.Π.Θ. θα αποκτήσει ένα θερμό υποστηρικτή του σε μία εποχή ιδιαίτερα δύσκολη για τα Ελληνικά Δημόσια Πανεπιστήμια.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε και εσείς ως απόφοιτος του Α.Π.Θ. στην πρώτη συνάντηση των μελών του, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου για τη συγκρότηση του πρώτου Ιδρυτικού Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Σε περίπτωση αδυναμίας και εφόσον επιθυμείτε να εγγραφείτε στο Σύλλογο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση alumni@auth.gr


 

Σχολιάστε το άρθρο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί Required fields are marked *

*

Δημοφιλή άρθρα



Sorry. No data so far.

x

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ?

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2023-2024

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων προκειμένου να προβεί στην έγκαιρη στελέχωση των ...